NETWORKSHOP 2018

Kedves Kollégák!

 A HUNGARNET Egyesület az NIIF Program keretében 2018. április 4-6. között huszonhetedik alkalommal rendezi meg a legrangosabb hazai számítógép-hálózati konferenciát. A NETWORKSHOP 2018 házigazdája az Eszterházy Károly Egyetem (3300 Eger, Eszterházy tér 1.). A rendezvény kiemelt szakmai támogatója a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ). A szervezési feladatokat a COMP-REND Kft. látja el.

Amennyiben előadóként kíván megjelenni a konferencián, kérjük, szíveskedjen beküldeni tervezett előadásának pontos címét, valamint minimum 1000, de legfeljebb 2000 karakter terjedelmű részletes tematikáját magyar és angol nyelven 2018. január 20-ig az NWS2018 előadás-kezelő oldalán keresztül. (Az EasyChair használata regisztrációhoz kötött, az adatokat bizalmasan kezeljük. Amennyiben kérdése van a jelentkezéssel kapcsolatban, kérjük, forduljon az adminisztrátorhoz a venczel.szilard@comp-rend.hu címen). Az előadásokkal kapcsolatos esetleges tartalmi és szakmai kérdéseket a fotitkar@hungarnet.hu címen várjuk. A Programbizottság a feltöltött anyag alapján dönt az előadás elfogadásáról. A kész előadások beküldésének határideje 2018. március 15.

Az idei év újdonsága, hogy opcionálisan azon előadók anyagából, akik igénylik, elektronikusan publikált (Open Access) konferenciakötet készül. A kötetben megjelenő közlemények az MTMT-ben tudományos könyvrészlet/konferenciaközleményként rögzíthetők. A közlés formai jegyeit pontosabban is kijelöljük, azok a tudományos publikálásnál megszokottak lesznek (a nemzetközileg is elfogadott cikk-közlési formák és szokások szerint: absztrakt, jegyzet, hivatkozás stb.) Kettős és anonim lektorálás valószínűleg nem lesz, a szerkesztőség formai vagy tartalmi hiányosságok okán elutasíthatja vagy rövid határidővel javításra visszaadhatja az adott közleményt.

Kérjük, hogy csak olyan előadás-javaslatot küldjenek be, amelynek témája kapcsolódik a honlapon közzétett szekciókhoz, illetve témakörökhöz. Az egyes tématerületekért felelős programbizottsági tagokkal konzultálni lehet. Kérjük a tematika összeállításánál azt is figyelembe venni, hogy egy-egy előadás időtartama 20 perc.

Felhívjuk az előadásra jelentkezők figyelmét, hogy a Networkshop 2018 Programbizottságának határozata szerint az elfogadott, de meg nem tartott előadások anyaga sem a weben, sem egyéb kiadványokban nem fog megjelenni.