Hungarnet-díj jelölés

A HUNGARNET Egyesület a 2006. évi közgyűlés határozatának megfelelően Díjat alapított a hálózat műszaki fejlesztésében vagy a tartalomszolgáltatásban, illetve e két terület menedzsmentje terén kiemelkedő teljesítményt nyújtó szakemberek érdemeinek elismerésére.

Minden évben két Díj kerülhet átadásra. Páros évben a hálózat műszaki fejlesztése, míg páratlan években a tartalmi fejlesztés terén kiemelkedő eredményeket elért személy díjazására és az ehhez kapcsolódó menedzser díj kiadására.

Az Elnökség felkéri az Egyesület tagintézményeit, egyéni és pártoló tagjait is, tegyék meg írásbeli javaslataikat a  hálózat műszaki fejlesztése terén kiemelkedő eredményeket elért személyre, ill. a menedzser díjra alkalmas személyre.

A díjazott személyek Magyarországon tevékenykedő, élő szakemberek lehetnek.

A beérkezett javaslatok alapján a Díjbizottság rangsorolt előterjesztést készít az Elnökségnek. A Díj odaítéléséről az Elnökség dönt.

A Díj kiosztásának helye és időpontja:

  • NETWORKSHOP 2024, Eger
  • 2024. április 3-5.

A díjazottak emlékplakettben és az Elnökség/Közgyűlés által megállapított, jóváhagyott nettó 300.000,- Ft jutalomban részesülnek.

Kérjük, hogy javaslataikat az alábbi adatokkal  február 28. éjfélig szíveskedjenek a titkarsag@hungarnet.hu e-mail címre elküldeni:

Javaslattevő személy neve:                                              
e-mail címe:
HUNGARNET Intézmény: (név, cím)
Díjra javasolt személy neve:                                                            
Rövid indoklás: (néhány mondat)
(Amennyiben intézményi a javaslat, kérjük szíveskedjenek a „Hungarnet Intézmény” sort kitölteni, egyéni javaslatnál üresen kell hagyni.)

Üdvözlettel,
Nagy Miklós
főtitkár