Javaslat Hungarnet-díjra

Tisztelt HUNGARNET-Tagok!

A HUNGARNET Egyesület a 2006. évi közgyűlés határozatának megfelelően Díjat alapított a hálózat műszaki fejlesztésében vagy a tartalomszolgáltatásban, illetve e két terület menedzsmentje terén kiemelkedő teljesítést nyújtó szakemberek érdemeinek elismerésére.

Minden évben két Díj kerülhet kiosztásra, átadásra. Páros évben a hálózat műszaki fejlesztése, míg páratlan években a tartalmi fejlesztés terén kiemelkedő eredményeket elért személy díjazására és az ehhez kapcsolódó menedzser díj kiadására.

Az Elnökség felkéri az Egyesület tagintézményeit, egyéni és pártoló tagjait is, hogy lévén páratlan év, tegyék meg írásbeli javaslataikat a  tartalmi fejlesztés terén kiemelkedő eredményeket elért személyre, ill. a menedzser díjra alkalmas személyre.

A díjazottak Magyarországon tevékenykedő, élő szakemberek lehetnek.

A beérkezett javaslatok alapján a Díjbizottság rangsorolt előterjesztést készít az Elnökségnek. A Díj odaítéléséről az Elnökség dönt.

A Díj kiosztásának, átadásának helye és időpontja:

  • NETWORKSHOP 2023
  • Veszprém, 2023. április 11-14.

A díjazottak emlékplakettben és az Elnökség/Közgyűlés által megállapított, jóváhagyott nettó 300.000,- Ft jutalomban részesülnek.

Kérjük, hogy javaslataikat a levél végén feltüntetett adatokkal február 28. éjfélig szíveskedjenek a titkarsag@hungarnet.hu e-mail címre elküldeni.

A levél törzsében a következőket kell megadni:

Javaslattevő személy neve:                                              

E-mail címe:

HUNGARNET Intézménye:              ( név, cím)

Díjra javasolt személy neve:                                                            

Rövid indoklás: (néhány mondat)

(Amennyiben intézményi a javaslat, kérjük, szíveskedjenek a „Hungarnet Intézmény” sort kitölteni, egyéni javaslatnál üresen kell hagyni.)

Budapest, 2023. január 31.

Üdvözlettel,

Nagy Miklós
főtitkár
s.k.