Networkshop 2023

nws2023

A HUNGARNET Egyesület a Neumann Technológiai Platform együttműködésével immár 32. alkalommal rendezi meg 2023. április 12–14. között a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás és a közgyűjtemények legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciáját, a NETWORKSHOP-ot.

A rendezvény befogadó házigazdája ezúttal a Pannon Egyetem lesz Veszprémben, melynek külön jelentőséget ad, hogy egybeesik a „Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa programsorozattal.

Megnyílt a regisztrációs felület, itt érhetik el a szükséges információkat (részvételi feltételek és díjak, letölthető és online jelentkezési lap, stb.), melyeket folyamatosan frissítünk.

A NETWORKSHOP 2023 konferencia Programbizottsága a honlapunkon is közzétett témakörök és kiemelt fókuszpontok szerint 2023. január 23-ig várja előadás-javaslataikat az NWS2023 előadás-kezelő oldalán. (Az EasyChair használata regisztrációhoz kötött, az adatokat az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek /GDPR/ megfelelően, bizalmasan kezeljük, a részleteket honlapunkon találják.).

Jelentkezni a tervezett előadás pontos címének, valamint minimum 1000, de legfeljebb 2000 karakter terjedelmű részletes tematikájának beküldésével lehet. (Összeállításánál kérjük azt is figyelembe venni, hogy egy-egy előadás időtartama 20 perc. A kész előadások beküldési határideje 2023. március 2.) Esetleges kérdéseiket a networkshop@hungarnet.hu címen tehetik fel. A Programbizottság február elején a beküldött absztrakt alapján fogadja el és sorolja be az előadásokat, döntéséről e-mailben értesíti az előadókat.

Az előadások anyagából immár negyedik alkalommal — opcionálisan az előadók igénye szerint — elektronikusan publikált (Open Access) konferenciakötet készül (MTA KIK // OCS rendszer és többes archiválású kötet). A kötetben megjelenő közlemények az MTMT-ben tudományos könyvrészlet/konferenciaközleményként rögzíthetők lesznek.

“Networkshop 2023” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.