NETWORKSHOP 2024

Egyesületünk immár 33. alkalommal rendezi meg 2024. április 3-5. között Egerben az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem együttműködésével a felsőoktatás, a köznevelés, a kutatás és a közgyűjtemények legrangosabb hazai számítógép-hálózati és alkalmazási informatikai konferenciáját, a NETWORKSHOP-ot.

A csaknem minden nagyobb intézményt és szakterületet reprezentáló Programbizottság 2024. február 5-ig várja a HUNGARNET Egyesület honlapján is közzétett, részletesen kidolgozott tartalmi szempontok, és a kiemelt fókuszpontok szerinti programtervnek megfelelő előadás-javaslatokat az NWS2024 előadás-kezelő oldalán. (Az EasyChair megnyílt, használata regisztrációhoz kötött, az adatokat az Európai Uniós Általános Adatvédelmi Rendeletnek /GDPR/ megfelelően, bizalmasan kezeljük, a részleteket honlapunkon találják.)

Az előadások anyagából ismét egy lektorált és elektronikusan publikált (Open Access) konferenciakötet készül (MTA KIK / OCS rendszer és többes archiválású kötet). A kötetben megjelenő közlemények az MTMT-ben tudományos könyvfejezet/konferencia-közleményként rögzíthetők lesznek.

Programbizottság az előadásra jelentkezőket előzetesen már kialakított, de a beérkező előadások függvényében még változó szekcióstruktúrába sorolja.