Online térben kerül megrendezésre a NETWORKSHOP 2020

Online térben kerül megrendezésre szeptember 2-4. között a NETWORKSHOP 2020

2020. július második felében a pandémiás helyzet környező országokbeli megerősödése miatt, valamint az azóta érkezett észrevételeket és jogos aggályokat mérlegelve, azzal a kérdéssel fordultunk a HUNGARNET Elnökségéhez, hogy részükről a konferencia jelenlétes vagy online térben történő megrendezése javasolt-e. A válasz egyértelműen az online térben történő megrendezést támogatta, ugyanis a Hungarnet Egyesület számára kiemelten és mindenekelőtt fontos a konferencia résztvevőinek, támogató partnereinek és munkatársainak egészségmegőrzése.

A konferencia programján nem kívánunk alapvető változtatásokat végrehajtani, a műszaki környezet kialakítása folyamatban van, az előadókat tájékoztatjuk az előadások megtartásának módjáról. Mindenki számára külön összegezzük és megküldjük az online hozzáféréshez szükséges információkat, illetve a befizetett szállásdíjak visszatérítéséről szóló tájékoztatót.

Nagyon sajnáljuk, hogy így alakult a helyzet. Az elmúlt napokig bizakodtunk, hogy a pandémia első, tavaszi és az október-novemberre jósolt második hulláma között mégis sikerül a hagyományos módon lebonyolítani az NWS 2020-at. 

Reméljük, hogy a program ezen új és egyben szokatlan környezetben is sikeres lesz, erre felkészült előadóinknak, és a technikai hátteret biztosító PTE szakembereinek személye a garancia.

Megértésüket és támogatásukat a Szervezőbizottság nevében előre is köszönjük.

Nagy Miklós                 Tóth Ágnes

Hungarnet főtitkár        Comp-Rendk Kft ügyvezető

NWS2020 SzB tag      NWS2020 SzB tag.